Интересни и любопитни статии

Отвори ме

понеделник, 18 октомври 2010 г.

0021: Сънища с буква "К" - 3-та част

Тълкувания на сънища с буква "К"

Колиба ако сънуваш - сигурно място си намерил

Комари, че бръмчат - лукаво самохвалство на домашните ти ще ти попречат; ако те хапят - опастност ти предстои; че ги ловиш - ще се избавиш от най-неприятните си зложелатели.

Комедия ако гледаш в съня си - клевета и предателство те очакват.

Комета - обезпокояващи времена идват за теб.

Коминочистач - радост и късмет ще ти донесе.

Коне сиво-бели, ако ти се присънят - семейна радост ще изживееш; впрегнати - ще ти се присмеят; черни ли са - мрачни дни ще изживееш; ако ритат - успех в обществото те чака; ако ги яздиш - ще постигнеш целта си; че ги купуваш - щастие ще имаш; ако те отхвърлят ездача - големи неприятности те очакват; кафяви ли са - постоянна радост ще имаш; червени - загуба ще имаш; ако цвилят - любовно обяснение ще чуеш; ако тичат - от един несъстоятелен човек ще се избавиш.

Конкурс - една рискована спекулация ще ти донесе успех.

Контрабанда в съня си, че вършиш - ще тръгнеш по забранен път от закона; ако с някой друг я вършите - безчестни хора ще ти направят услуга и ще ти повредят доброто име.

Конфети, че пилееш на сън - покана на бал.

Концерт ако слушаш - здраве и веселие ти предстои.

Конци или прежда ако мотаеш на сън - ще победиш неприятеля си; ако купуваш конци за шиеене - ще постигнеш бавно целта си; ако в игла ги вдяваш - ще станеш посредник на женитба.

Коприва че береш - ще претърпиш обида; ако ядеш - успех в работата ти предстои.

Конче ако сънуваш - ще се ожениш.

Копчета ако намериш - щастие и печалба ще имаш; ако изгубиш - ще спечелиш на хазарт; ако пришиваш - не си къщовен човек.

Кораб че строиш - щастие във всичко ще имаш; ако е без платна - ще се избавиш от тежка нужда; ако е разбит - болест те очаква.

Корабокрушение - ще получиш наследство.

Корем голям, ако на сън ти се привиди - от грижи ще се отървеш; плосък - богатство ще добиеш; ако е млътнал - глупав спор щ еимаш.

Корени че копаеш - досада ще те обвземе.

Корона - успех в работата ще имаш.

Косата си, ако решеш - загуба ще претърпиш; ако я подстригваш - ще се наскърбиш - дълга ли е- власт и уважение ще имаш; ако тя расте - безпокойство ще изживееш; ако на плитка е плетеш - тежки грижи те очакват; червена ли е - смятат те за фалшиф човек; черна ли е - щастие ти предстои; бяла - радост те чака; ако коса по тялото си имаш - дълго ще преговаряш за нещо дребно, за да го постигнеш.

Косиш ли трева с коса - ще попаднеш под властта на силно религиозни хора.

Кост счупена, ако имаш - гризе те съвестта за нещо.

Костенурка - тайна радост ти предстои; ако я докоснеш - от много неща трябва да се откажеш.

Котарак, че мяука - ревност те измъчва.

Котва - от опастност ще се избавиш.

Котел - неприятности в къщи.

Кутия - добър доход ще имаш.

Кошер - ще се заплетеш в един спор.

Кошница - ще се разочароваш от нещо; ако е с цветя - любов те изпълва; празна ли е - парична загуба означава; затворена ли е - ще ти поверят тайна.

Котка - черна, ако е - злобата ще те съсипе; бяла - ласкатели ще те оплетата в мрежите си; дива ли е - ще се скараш със съседите си; ако те ухапе - в лоши ръце ще попаднеш; ако я милваш - едно изкушение те дебне; че си играе - лош приятел злослови за теб.
--------------------------------------------------------
© 2010,Р.И.- автор, All rights reserved!

Няма коментари:

Публикуване на коментар