Интересни и любопитни статии

Отвори ме

сряда, 20 октомври 2010 г.

0023: Сънища с буква "К" - 5 - та част

Тълкувания на сънища с буква "К"

(Tylkuvania na synista s bukva "К")

Крясък (врява) ако чуеш на сън - новина ще научиш; весел, ако е - весели времена ти предстоят; ако е пищене - значи, че обичаш да се занимаваш с клюкарство.

Кукли ако играеш с тях - ще остарееш бързо.

Кукувица, че кука - радост и здраве ти предстоят.

Кукумявка ако чуеш, че вика - досада и болест ти предстоят; също и неприятни новини ще чуеш; че хвърчи покрай теб - неприятно посещение ти предстои.

Кула на замък, ако сънуваш - ще намериш помощ; ако е на черква - ще имаш уважение сега и в бъдеще; че гледаш кула отдалече - ще се оставиш да спекулират с тебе; че се качваш на нея - голяма сполука ще имаш; че се срутва - предстои ти нещастие; кула с часовник - ще те питат за съвет.

Купе возиш се в него - приятно приключение те очаква.

Куфар че заключваш - ще запазиш за нещо интересите си.

Куфар с дрехи, ако сънуваш - голямо пътешествие ти предстои.

Кухня че си в нея и готвиш - скоро ще се задомиш и добра къщовница ще станеш.

Куче че лае, ако сънуваш - слушай гласа на предпазливостта; че те ухапе - ще загубиш процес или обида ще ти причинят твои приятели; че играеш с него - ще се сдобиеш с някого или ще се влюбиш; куче, че те напада ненадейно - ще изпаднеш в опасност; че те гони - семейна кавга за наследство ти предстои; че вие - тежка болест ще те сполети; куче на лов - значи си непостоянен и самохвалко; бясно - голяма опасност те застрашава; голямо ли е - ще се сдобиеш с неприятел; малко ли е - приятел ще имаш.

Кълвач ако сънуваш - почитай ближния си.

Кълнеш ли на сън - грижи и безпокойство ще имаш.

Капан (клопка) ако сънуваш - пази се от преследване.

Кърпиш ли се на сън - ще съумееш да накараш хората да те обичат; кърпиш ли другиго - усилни времена ще прекараш.

Кълбо прежда или конци, че развиваш - неуспех в работата и раздори ти предстоят; земно кълбо (глобус) че гледаш - далечен път ще предприемеш.

Къпеш ли се във вана - тежка болест те застрашава; в баня - предвещава здраве; в ручей (поток) - сила и постоянство ще имаш; в река, че се къпеш - ще се ожениш за богат човек; със сапун - нещо приятно ще ти се случи.

Къща здрава и хубава, ако сънуваш, че имаш - здраве и дълъг живот ти предстои; къща нова, че правиш - щастие в работата, любов и верни приятели ще намериш; сънуваш ли, че гори - ще те сполети нещастие; че се срути и падне - неочаквана смърт на стопанина очаквай; че покриваш - весел семеен живот ти предстои; че си купуваш, ако - скоро ще се ожениш; че наемаш - ще признаеш правата на другимо; че даваш под наем - ще си направиш или купиш своя; извън града или на село (вила) - ще сполучиш в работата си.

--------------------------------------------------------
© 2010,Р.И.- автор, All rights reserved!

Няма коментари:

Публикуване на коментар