Интересни и любопитни статии

Отвори ме

четвъртък, 21 октомври 2010 г.

0024: Сънища с буква "Л"

Тълкувания на сънища с буква "Л"


Лалета цъфнали, ако сънуваш - ще ти се подобри положението.
Лампа запалена, ако сънуваш - любовно щастие ти предстои; че палиш - ще получиш любовни сведения или ще имаш любовно обяснение; че гасиш - ще унищожиш надеждата за любов у някого или ще откриеш любовника си; че я запалва друг - ще се влюбиш; че я гаси - ще охладнееш към любовника си; че носиш запалена в ръка - ще се осигуриш.

Лед ако сънуваш - грижи и болести ти предстоят; начупен - ненужен страх ще изживееш; че ходиш и се плъзгаш по него - измама в любовта, надеждите ти останат неизпълнени или нещастие ще ти се случи.

Лекар ако сънуваш - ще се възроди желанието ти за живот; хирург ако е - блаженство в любовта ще изживееш; зъболекар ако е - за непостоянството си ще се разкайваш; оперира ли те - скоро ще оздравееш.

Лекарство горчиви, ако пиеш в съня си - ще се отегчиш от роднините си; ако ти ги даваш - грижи ще имаш; ако търсиш лекарства - пари ще загубиш.

Ливада хубава зелена, ако сънуваш или се разхождаш из нея - голямо щастие ти предстои; че преминаваш по нея - надеждата ти ще се сбъдне; че лежиш на нея - печалба ще имаш; че косят, ако сънуваш - награда за труда си ще получиш.

Люляк ако сънуваш - любовно пробуждане ти предстои.

Лимони че ядеш - от едно весело общество ще си излезеш огорчен; че береш или купуваш - ще имаш полза от приятели.

Лисица ако сънуваш - ще се срещнеш с коварен приятел; че хванеш - ще направиш глупава постъпка; че гониш и стреляш - фалшиви приятели ще научат тайните ти и ще гледат да ти напакостят.

Листа зелени, ако сънуваш - здраве и щастие ще имаш; пожълтели - болести и огорчения ти предстоят; листа от детелина, че намериш - ще имаш; книжни листи - една работа ще ти донесе щастие.

Липа цъфнала, ако сънуваш - безгрижно бъдеще те очаква.

Литургия ако слушаш - в търговията успех ще имаш.

Лицето си бледо, ако сънуваш - болест ще те сполети; в огледало ако се видиш - желанието ти ще се изпълни; грозно ако е - тежки грижи те чакат; напудрено ли е - хули и презрение ще получиш; ако лицето си миеш на сън - горко ще се каеш за нещо; ако е подпухнало - здраве ще имаш в семейството си; красиво ли е - годеж ти предстои.

Лов ако сънуваш - бъди търпелив, съдбата ще те покровителства; ако в гъста гора ловуваш - внимавай, за присмех ще станеш.

Лозе ако сънуваш - здрави деца ще имаш.

Лози ако ти се присънят - печалба от имот ще имаш.

Локва ако в съня си газиш - между лоши хора се движиш.

Лопата, с която работиш - тежка работа ще работиш до края на дните си.

Лотария ако си играл и печелиш - невинно изкушение ще те обземе.

Лук привиди ли ти се - дребни ядове и сълзи ще ти донесе.

Лунички по лицето, ако сънуваш - лоши неща за близък приятел ще научиш.

Лъв присъни ли ти се - чрез собствените си сили и воля ще преуспееш; ако те гони - в немилост ще изпаднеш.

Люлка въжена, ако е - не бъди безнадежден; ако е детска люлката - семеен празник ще имаш; ако ти се люлееш - промяна в живота ти предстои.

Лястовички сънуваш ли - щастие в любовта ще имаш.
--------------------------------------------------------
© 2010,Р.И.- автор, All rights reserved!

Няма коментари:

Публикуване на коментар